İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: cecenistanda insanlık yarası,  (Okunma Sayısı 1207 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
16 Nisan 2008, 21:23:11
kafkaskartalı

Yeniyim

*

Üye No : 12154

Konu  : 8

Aldığı Teşekkür 0
« : 16 Nisan 2008, 21:23:11 »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap   içinde ki linklerden birinde bakmaktan acı çektiğim resimler var belki sizlerde ilk defa görüyorsunuzdur

selam verdim rüşvet değil diye almadılar -fuzuli-
16 Nisan 2008, 22:15:56
seracettin

سراجدين

Admin

*

Üye No : 6937

Konu  : 42

Aldığı Teşekkür 31
Gelecek, bugünden onun için hazırlananlara aittir.
« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2008, 22:15:56 »

Ey Allah'ım biz gafiliz, biz günahkarız, biz sefiliz...
Yanıbaşımızda göz göre göre öldürülen, işkence edilen, ırzlarına geçilen kardeşlerimiz savunamayacak kadar dünya işlerine dalmışız...
Sanki onlar bizden değiller, sanki vucudumuzdan bir parça değiller...
Bu nasıl bir gaflet Ya rabbi?
Ne kadar çok körleştik, sağırlaştık ve ne kadar duygusuzlaştık...
Kalplerimiz işlediğimiz günahlardan dolayı kapkatı olmuş, ne olursun bizi uyandır...
Pirinç ve bakliyat ürünlerine zam gelmiş, daha çok zam gelecek diye stok yapıyoruz ama yanıbaşımızda açlık ve sefalet içinde olan kardeşlerimiz var, hiç umurumuzdamı?
Daha rahat bir gelecek, daha konforlu bir yaşam için kendi çalışmamız yetmiyormuş gibi hanımlarımızı da çalıştırıyoruz ama bilmiyoruz ki yanıbaşımız da olan kardeşlerimiz, dinlerini, vatanlarını ve namuslarını korumak için hanımlarını da yanlarına alp cihada çıkmışlar...
Biz evladımızın burnu kanadığında herşeyi birbirine katarken, yanıbaşımızda ki kardeşlerimizin evlatları hunharca katlediliyor, işkenceye uğruyor veya azalarını kaybediyor ama buna rağmen mücadelelerine devam ediyorlar...
Biz bu dünya da rahatlık için uğraşırken kardeşlerimiz diğer tarafta rahata kavuşmak için mücadele ediyorlar. Onlar diğer taraf için bu dünyayı feda ederken bizler dünya için ahiretimizi feda ettik...
Acaba kazanan kim, kaybeden kim?
Allah'ım, bizlere acı, bizlere merhamet et, gönül kapılarımızı aç, gerçekleri görmeyi nasip et...
Allah'ım, Çeçenistan, Filistin, Irak, Sudan ve daha sayamadığım dünyanın dört tarafında ki bütün kardeşlerimize yardım eyle...
Senin uğrunda ismini yüceltmek için çalışan kardeşlerimize sen yardım eyle ve sende onları yücelt...
Allah'ım, bizlere birlik nasip eyle, düşmanlarımıza karşı bizi güçlü kıl ve İslam yolunda bizim canımızı al...
Başka şekilde karşına çıkmaya yüzümüz yok çünkü...
Amin, Amin, Amin...
SELAM VE DUA İLE...

17 Nisan 2008, 09:38:32
firdevs

Kopamıyorum

*

Üye No : 292

Konu  : 38

Aldığı Teşekkür 25
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2008, 09:38:32 »

seracettin abimin her sözüne katılıyorum ettiği dualarada yürekden amin aminnnnnnnn aminnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiin amiiinnnnnnnnnnn aminnn amin amin amin amin amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
allah ım yürek dayanmıyor ve çaresizlik bir şey yapamamak beni hepden kahrediyor allah ım sen dualarımızı geri çevirme kabul eyle yarabim lanet olsun rusyaya lanet olsun abd lanet olsun israile kahrolsunlar allah ım sen yardım  et allah ım bizleri kafirler karşısında zelil eyleme yarrabimmm

MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
17 Nisan 2008, 13:54:56
çeçenfedai

Isınıyorum

*

Üye No : 10033

Konu  : 48

Aldığı Teşekkür 19
Cihad Anabilim Uzmanı
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2008, 13:54:56 »

Bu paylaşımı yapan ve yorum yazan kardeşten ALLAh razı olsun

Aynı görüntüleri basayev.cjb de de görmüştüm,bu gördüğümüz resimler çeçenya'da hergün yaşanan birşey,ALLAH bu sınavda kardeşlerimizi galip çıkarsın,ümmeti muhammede özellikle de mazlumlara rabbim sabırlar versin

Akla hayale gelmeyen işkenceler mevcut,burada dile getirip de siz kardeşlerimi üzmek istemem,dualarda ısrarcı olalım inşallah,ola ki bugün dualarımızda buluştuklarımız yarın bir gün saf saf kenetlendiğimiz dava arkadaşlarımız olurlar

ALLAH YOLUNDA BEDENİMİN PARAMPARÇA OLMASIDIR DUALARIMIN İLKİ,DİLEKLERİMİN EN GÜZELİ
17 Nisan 2008, 14:14:44
firdevs

Kopamıyorum

*

Üye No : 292

Konu  : 38

Aldığı Teşekkür 25
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2008, 14:14:44 »

inşaallah çeçenfedai kardeşim her daim dualarımızda din kardeşlerimiz yarın sabah kutlu doğum haftamız var kuran kursumuzda özelliklede din kardeşlerim çeçenistan flistin kosava nerde hangi bölgede sıkında savaş altında iseler kardeşlerimiz dularımız ve yüreklerimiz onlarla beraber  selam ve dualarla kalın
saygılarımla

MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
10 Temmuz 2008, 12:05:41
xase

Yeniyim

*

Üye No : 31451

Konu  : 0

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2008, 12:05:41 »

Malesef "demokrasi ve insan haklarini savunan bati" cecenistani görmemekte, görmek istememekte...

"...cenaze nedeniyle kapalıdır gözlerim..."
Anahtarlar: sadistliğin tezahürü 
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: