| 27 Haziran 2008, 17:05:42 |
|
|
|
| 27 Haziran 2008, 19:24:47 |
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 27 Haziran 2008, 19:24:47 » |
|
 razı olsun. Çok güzel anlamlı bir paylaşım. Bunların bilincinde olmalıyız. Sadece bizim bilinçli olmamızda yetmiyor. Çevremize örnek olalım. Çevremizide etkileyelim bu konuda. Bu konular sıradan önemsenmeyecek konular değil. "HESAP VAR!.." UNUTMAYALIM....
|
|
|
|
|
|
" EY KALPLERİ ÇEVİREN  'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)" Dost istersen yeter, Arkadaş istersen KUR'AN yeter, Düşman istersen NEFSİN yeter, Zenginlik istersen KANAAT yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter.
|
|
|
| 01 Temmuz 2008, 02:26:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 01 Temmuz 2008, 02:26:55 » |
|
 'ım yardım et YARABBİM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Temmuz 2008, 02:54:57 |
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 01 Temmuz 2008, 02:54:57 » |
|
Aslinda o kadar dikkatli olamiz gerekiyor ki kim bilir daha nellerde elleri var bunlarin. Is alsinda bize dusuyor arkadaslar unutmain herseyde imkanimiz var artik arasdirip sorusdurmak gerekiyor. Burda elimizden gerekdigi kadar yapmaya calisiyoruz eger esik veya goremedigimiz seyler varsa Rabbim onlari gormeyi gorupde idrak etmeyi ve degistirmeyi nasip etsin su kotu nefsimize AMiN ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Temmuz 2008, 10:42:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 01 Temmuz 2008, 10:42:16 » |
|
ya huuu  aşkına boykot resimlerini minaremiz kaç kez yayınladı kaç kez okuduk kaç kez gördük bırakın çıkdıdan almayıda hafızalarınızadamı yazamadınız bu resimleri kimse boykot etmesede şu minaredekiler yada diger islamı sitelere üye olanların tümü duyarlı olupda boykot etseler bu işler yapmış oluruz ama anladıgım kadarıyla çogu üyelerimiz hem mimaredekiler hemde digerleri sadece uye olmakdan başkada bir işe yaramıyor acaba bunları bizler tartışırken hangi anne baba olarak evdeki evlatlarımıza bunu aşılaya çalıştıkmı acaba yaralı kardeşlerimizin resimlerini görüyoruz vaahhh vahhhh demekden başka bir şey yapmayanlaradır bu sözüm.... siz ne kadaryapıyorsunuz derseniz bende aynen şu cevapımı veririm ben bu boykot olayıyla tam 12 yıldır mücadele veriyorum ve her nerde olursam olayım tanıdıgım azda olsa onları uyarıyorum eleimden geleni yapmaya çalışıyorum en basidi benim küçük kızımın yaşı o zaman dahada küçükdü öyle alışmışki sakızını bile alırken türk malımı ben yahudi malı istemem diyor okuldaki arkadaşlarını uyarmasıda bambaşka arkadaşına "sen bu mallardan yersen senin paranla küçük bebekleri vuruyorsun sende katillere ortak oluyorsun " diyor ne olursunuz artık gafletden uyanında isyanlarımız sadece yazılarda kalmasın selam ve dua ile kalın
|
|
|
|
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
| 01 Temmuz 2008, 10:57:13 |
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 01 Temmuz 2008, 10:57:13 » |
|
Duyarlı olan yada olmaya çalışan kardeşlerimizden razı olsun.Evet Boykot etmeliyiz hesabını diğer alemde vereceğiz bunlar içimize o kadar işlemişlerki her tarafımızı kaplamışlar gibi.Elimizden geldiği kadar boykot etmeye onların mallarını kullanmamaya vede kullandırtmamaya çalışıyoz.Ama sonuçta bazılarını kullanıyoruz.Mevlam hesabımızı kolay eyler inşaallah...
|
|
|
|
|
|
Senden başka hiçbir şeyi olmayan ben; Senden başka herşeyi olanın haline acırım  'ım... Selam ve Dua ile... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 03 Temmuz 2008, 21:41:56 |
nehyianilmünker

,,,,,,,,,AĞLAMA KIYAMAM BAŞÖRTÜLÜ BACIM,,,,,,,,,,
|
 |
« Yanıtla #21 : 03 Temmuz 2008, 21:41:56 » |
|
 YA KARDESLER  AŞKINA BU KONUDA COK DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERELİM BEN ÇOK ÇIRPINDIM EN ZORU DA HOCA (!) OLANLARIN VAAZ EDENLERIN <BENIM ALMAMAMLA NE DEĞİŞECEK KI  BUNLARIN ÖNUNE GEÇİLMEZ> DEMELEİ YOKMU BENI KAHREDİYO BİLMEYEN HADİ BİLİNÇLİ DEĞİL AMA HOCAYIM BİLİYORUM DİYEN KARDESLER BÖYLE YAPARSA YARIN HUZUR-U MAHSERDE RESULULLAH  IN YÜZÜNE NASIL BAKACAĞİZ 
|
|
|
|
|
|
....ELLERİME UZANAN DUDAKLARI TEPEYIM  DIYEN GEL SENI AYAĞINDAN ÖPEYIM....
|
|
|
| 19 Temmuz 2008, 11:29:47 |
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 19 Temmuz 2008, 11:29:47 » |
|
rabbim sizlerden razı olsun kardeşler... maş. gördüğüm kadarıyla bir çoğumuz bunun için çalışıyoruz.. ama sözlerimizde isyan içeri var.. sanki " biz bu kadar çalışıyoruz hepimiz buna gayret ediyoruz madem. iyi ama neden hala yok satıyor. neden kardeşlerimiz vuruluyor"" diyormuş gibisiniz.. unutmayalım herkes üzerine düşüeni yapar gerisi allaha kalmıştır.. bizler bu yolda çalışırız.. rabbimiz ne idlerse onu yapar... ister onları planlarını başlarına yıkarak kahreder, dilerse onları daha da tüceltir dünya denen zindanda.. biz görevimizi yapalım.. ömer muhtar gibi.. "" rabbim bana savaşmayı emretti,, kazanmayaı emretseydi kazanırdım"" bizlerde böyle düşünleim savaşalım.. takdir  ındır... vesselam..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 09 Ağustos 2008, 17:50:37 |
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 09 Ağustos 2008, 17:50:37 » |
|
 razı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Ağustos 2008, 17:53:02 |
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 09 Ağustos 2008, 17:53:02 » |
|
kimimiz bunun farkında değiliz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Ağustos 2008, 00:22:46 |
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 25 Ağustos 2008, 00:22:46 » |
|
lütfen nherkes duyarlı olsn we bunu en azından tanıdığımız kişilere anlatalım uyaralım.bu wazifeye ailemizden başlayalım.  hepimizin yr we yardımcısı olsn gökten bayrağımızı indirip minarelerimizden de ezanımızı susturmasın.AMİNN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Ekim 2008, 21:17:34 |
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 07 Ekim 2008, 21:17:34 » |
|
arkadaşlar ben bişey daha merak ediyorum bu ürünlere avon da dahilmi bilginiz varsa beni aydınlatır mısınız?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Ekim 2008, 21:40:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 07 Ekim 2008, 21:40:55 » |
|
arkadaşlar ben bişey daha merak ediyorum bu ürünlere avon da dahilmi bilginiz varsa beni aydınlatır mısınız?
Sevgili kardeşim "avon" zaten ABD malı ve bence en başta boykot edilmesi gerekenlerden. Zaten şu listeler güncellense iyi olacak bence... Selametle kalınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Ekim 2008, 20:24:29 |
|
|
 |
« Yanıtla #28 : 25 Ekim 2008, 20:24:29 » |
|
arkadaşlar cola turka hakkında ne düşünüyorsunuz? yani ülker müslüman bir fiirma diye biliyorumda?
|
|
|
|
|
|
Güneşle bağı kopan ay karanlık... Yaratıcıyla bağı kopan insan yokluktur...
|
|
|
| 25 Ekim 2008, 20:36:25 |
|
|
 |
« Yanıtla #29 : 25 Ekim 2008, 20:36:25 » |
|
Şüpheli diye biliyorum....Kesin bilgiler yok elimde ....
|
|
|
|
|
|
“Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş'ta, düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir." Necip Fazıl Kısakürek
|
|
|
|