logo
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Coca cola içmeye son ---hizla devam----  (Okunma Sayısı 3314 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Temmuz 07, 2008, 22:26:47
RADENUR

NURA_HASRET

Süper Yönetici

Üye No : 111

Konu  : 123

Varamadım hasretine...Sevdaların ülkesine...
« Yanıtla #30 : Temmuz 07, 2008, 22:26:47 »

seracettin  hocam arkadaşın yapmış olduğu açıklamalar üzerinde güzel ve yerinde analizler yapmışsınız..Bizde tebrik ediyoruz muhakkak nasiplenen çıkacaktır... Smiley

Temmuz 07, 2008, 22:38:07
seracettin

VIP

Üye No : 6937

Konu  : 20

Unutma çocuk, karşındakinin anladığı kadar âlimsin
« Yanıtla #31 : Temmuz 07, 2008, 22:38:07 »

Seracettin abi nefsinizi kabartmak istemem ama yazdıklarınız çok doğru haklısınız ancak Mevlana Hazretlerinin söylediği çok güzel bir söz var Ne söylersen söyle senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.

Güzel kardeşim, Allah'ın vermiş olduğu aklı onun yolunda kullanmışız. İsteseydi bir deli olarak yaratırdı. Kendi tasarrufumuzda olmayan birşey için kibirlenirsek işte o taktirde en ahmaklardan oluruz...
Ayrıca Mevlana'nın sözü tam yerine oturdu....

seracettin  hocam arkadaşın yapmış olduğu açıklamalar üzerinde güzel ve yerinde analizler yapmışsınız..Bizde tebrik ediyoruz muhakkak nasiplenen çıkacaktır... Smiley

İnşaAllah hocam, Allah emekleri boşa çıkarmasın... :SIRITTI:
Temmuz 07, 2008, 23:19:35
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« Yanıtla #32 : Temmuz 07, 2008, 23:19:35 »

[/color][/b]Ne söylersen söyle senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.

vallahi çoook doğru bi laf bu !!!!!
Temmuz 08, 2008, 01:11:40
firdevs

Süper Üye

Üye No : 292

Konu  : 38

« Yanıtla #33 : Temmuz 08, 2008, 01:11:40 »

MaşaAllah çok şakacısınız kardeşim...
İftira olabilirmiş, aklın başındamı Allah aşkına senin?
Kim kime iftira atıyormuş?
Sen hangi gezegende ve zaman da yaşıyorsun?
Hiç merak etme, senin gibi kardeşlerimiz olduğu müddetçe, adamlar gözümüzün içine baka baka donumuzu bile alırlar ve "Yok canım iftiradır" diye sende onları savunursun...
Adamlar müslüman topraklarını işgal etmişler, hergün müslüman bacıların ırzlarına geçiyorlar,yakıyorlar,yıkıyorlar,öldürüyorlar ve bunları bizden kazandıkları paralarla yapıyorlar, sende "Allah aklı başında her müslümanı iftiradan saklasın" diye inciler saçıyorsun...
Allah sana akıl-fikir versin...

Hem kardeşim inşaAllah diğer resimlerede kurmaca demezsin...
Hani fotomontaj falandır belki...
Kimbilir belkide "Filistin" denilen bir millet ve toprakta yoktur, ne dersin?
Bu şekilde bizlerde rahatlığa kavuşuruz, senelerdir içimizi kemiren "Filistinli kardeşlerimize yardım edememe" duygusunuda silmiş oluruz...
Valla beni büyük bir sıkıntıdan kurtarmış olursun, haydi biraz daha düşün belki daha ikna edici şeylerde bulursun...

Firmanın nasıl bir açıklama yapmasını beklerdiniz kardeşim? Madem yalandır, o zaman çıksın söylesin.
Açıklama yapmıyorsa iki sebebi vardır:
1- Susmakla bu işin doğru olduğunu kanıtlıyor.
2- Bu fotoğrafları yayınlayan biz müslümanları takmıyor. Çünkü Coca-cola zıkkımı en çok İslam ülkelerinde satılıyor. Biz enayi isek adamlar bizi ne diye taksın ki?

Şimdi sana birşey soracam?
Nasreddin hoca'nın deyimiyle, Hoca'ya mı inanacan, yoksa eşşeğe mi?
Müslümana mı inanacan, yoksa kafire mi?

Aklin basindami kardesim senin ya...

kaan4743?Huh?Huh?Huh?Huh??ÖNCELİKLE SERACETTİN ABİMİN CEVAPLARI İÇİN TEBRİK EDİYORUM BENİM FİKİRLERİMİ AYNEN YAZMIŞ AMAAAAAAAAAAA BİRAZ SABIRLA BEN SENİN GİBİ MÜSLÜMANA DAHA BİR ÇOK LAF SAYARIM DAAAAAAAA NEYSEEEEE ŞİMDİLİK SUSAYIM KAANMISIN NESİN BİLMİYORUM AMA BUNLARI BİREBİR KARŞIMA(YÜZ YÜZEYKEN DEMEK İSTİYORUM ANLAMNDA BİRAZ SORUN VARDA ACIKLAMA YAPAYIM DEDİM) GEÇİPDE SÖYLEMDİĞİNE BEN ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM YOKSA SEN BENİM BAŞIMI DERDE SOKARSIN ALLAH SANA AKIL FİKİR VERSİN YADA SÖYLE DİYELİM BİR GÜN FLİSTİNE GİT BAKALIM ORADA YAŞAYABİLECEKMİSİN

MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
Temmuz 10, 2008, 13:46:50
kaan4743

Yeni Üye

*

Üye No : 25947

Konu  : 0

« Yanıtla #34 : Temmuz 10, 2008, 13:46:50 »

ya Filistin'de yapılan zulumlar bir amerikan politikası olabilir; ama bunu markalara mal etmemek lazım bence; cunku biraz arastirdiginiz zaman coca colanın en buyuk yatırımlarından birini Filistin'e yaptıgını gorebilirsiniz. madem yardımlar yapacak israile neden Filistin'de yapsın yatırımını... ben taraf degilim; inanalım ama koru korune inanmak yerine biraz araştiralım oyle inanalım
Temmuz 10, 2008, 14:10:40
seracettin

VIP

Üye No : 6937

Konu  : 20

Unutma çocuk, karşındakinin anladığı kadar âlimsin
« Yanıtla #35 : Temmuz 10, 2008, 14:10:40 »

Yalan...

neymiş pazar payının en yüksek olduğu yer : Filistin(miş)
hadi ordan!
Filistinin nüfusu kaç.

daha önce ki açıklamada da Türkiye demişlerdi.
noldu şimdi.
bunların maksadı: Müslümanların gözünden Filistini düşürmek.
şöyle ki:
mesela bu yazıyı okuyan cahilin biri: '' vay be Filistin savaşın ortasında hergün anası ağlıyor ama adamlar hala lıkır lıkır cola içiyor''
şimdi size soruyorum böyle der mi demez mi?
zaten biliyorsunuz dünya medyasının % 90 ı yahudilerin elinde
dünyanın en zenqini de yahudiler.
zaten Filistin halkı hem fakir hemde cola içmez içse de o kadar değil.
inanın ki: bunların maksadı: Müslümanların gözünden Filistini düşürmek.

Bence siz körü körüne yazmayın da, araştırın ve öyle konuşun...
Temmuz 11, 2008, 15:39:17
firdevs

Süper Üye

Üye No : 292

Konu  : 38

« Yanıtla #36 : Temmuz 11, 2008, 15:39:17 »

bunlar gibi ahmaklara inanda cahilde olsa ben müslümanlıgından şüphe ederim... ben 12 yıldır her konuda abd ve israilin şerefsizliklerini araştıran biri olarak diyorum yaaaaaa allah aşkına daha türkiyede yeni yaşanan olayı düşünsede be kaan efensi adb konsolosluğunda olan olağı bir iyice düşün abd şerefsizleri türkleri birbirine düşürerek türkiyede iç savaş çıkarmaya çalışlıyorlar tıpkı flistinde yaptıkları gibi senin gibiler çoğaldıkca hiç merak etme birgün senin sonunda flistin deki kardeşlerim gibi yok yere öldürdüler tomurcuk çiçekken daha açmadan solan polislerimiz şehit oldular ölende öldürende türk degilmi ama şeresizler ne yaptı yaralı polislerimize yardım edeceklerine kapılarını onlara kapatılar bunların hepsi abd ve israil şerefsizlerinin birer oyunu kene olayındakileri bile düşün yaaa canlı canlı tavukları kuşları katlettiler bu hayvanlar keneyle besleniyorlardı şimdi ne oldu sözde abd kene savar şapkalar ve giysiler üretmiş siz haberleri nerenizle dinliyorsunuz madem araştırma yapıyorsunuz bunlarıda araştırın kimsenin midesinide sözlerinizle bulandırmayın sinek ufak ama mide bulandırır unutma sende türk ve vatan seversen bunları iyi düşünmeni tavsiye ederim

MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
Temmuz 11, 2008, 16:03:26
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« Yanıtla #37 : Temmuz 11, 2008, 16:03:26 »

koru korune inanmak yerine biraz araştiralım oyle inanalım

ayyynen katılıyorum ... BİRAZ ARAŞTIRALIM ÖYLEEE ...

BİRAZ ARAŞTIRSAK HERŞEY ORTADA SAYIN kaan4743  :UYHUCU:
Temmuz 15, 2008, 10:42:12
kaan4743

Yeni Üye

*

« Yanıtla #38 : Temmuz 15, 2008, 10:42:12 »

bunlar gibi ahmaklara inanda cahilde olsa ben müslümanlıgından şüphe ederim... ben 12 yıldır her konuda abd ve israilin şerefsizliklerini araştıran biri olarak diyorum yaaaaaa allah aşkına daha türkiyede yeni yaşanan olayı düşünsede be kaan efensi adb konsolosluğunda olan olağı bir iyice düşün abd şerefsizleri türkleri birbirine düşürerek türkiyede iç savaş çıkarmaya çalışlıyorlar tıpkı flistinde yaptıkları gibi senin gibiler çoğaldıkca hiç merak etme birgün senin sonunda flistin deki kardeşlerim gibi yok yere öldürdüler tomurcuk çiçekken daha açmadan solan polislerimiz şehit oldular ölende öldürende türk degilmi ama şeresizler ne yaptı yaralı polislerimize yardım edeceklerine kapılarını onlara kapatılar bunların hepsi abd ve israil şerefsizlerinin birer oyunu kene olayındakileri bile düşün yaaa canlı canlı tavukları kuşları katlettiler bu hayvanlar keneyle besleniyorlardı şimdi ne oldu sözde abd kene savar şapkalar ve giysiler üretmiş siz haberleri nerenizle dinliyorsunuz madem araştırma yapıyorsunuz bunlarıda araştırın kimsenin midesinide sözlerinizle bulandırmayın sinek ufak ama mide bulandırır unutma sende türk ve vatan seversen bunları iyi düşünmeni tavsiye ederim

ben sana tamamen katılıyorum; ama gordugun gibi amerikadan ve israilden bahsediyoruz su anda.. ben bunu tartısmıyorum kesinlikle.. coca coladan bahsetmiyoruz. Türk'üm ve vatanseverim; Amerikanın politikasını kesinlikle uygun bulmuyorum. ama markalar sonucta her ulkenin kendi icinden oluyorlar ve farklı bakmak lazım bence. coca colanın başında Müslüman bir Türk var artık.
Temmuz 15, 2008, 12:07:17
Tefekkür

Süper Üye

Üye No : 572

Konu  : 191

Hesap görücü olarak ALLAH yeter.
« Yanıtla #39 : Temmuz 15, 2008, 12:07:17 »

ben sana tamamen katılıyorum; ama gordugun gibi amerikadan ve israilden bahsediyoruz su anda.. ben bunu tartısmıyorum kesinlikle.. coca coladan bahsetmiyoruz. Türk'üm ve vatanseverim; Amerikanın politikasını kesinlikle uygun bulmuyorum. ama markalar sonucta her ulkenin kendi icinden oluyorlar ve farklı bakmak lazım bence. coca colanın başında Müslüman bir Türk var artık.

Hadi ordan Müslüman bir türk varmış sen kimi kandırıyorsun.Ülkemizde oynanan oyunların farkındayız.Zafer her daim inananların olacaktır bunu unutma olur mu.

Temmuz 17, 2008, 16:10:13
munevver

Süper Üye

Üye No : 17026

Konu  : 31

" YARABBİ, SENDEN GELDİK,SANA DÖNECEĞİZ."
« Yanıtla #40 : Temmuz 17, 2008, 16:10:13 »

ayyynen katılıyorum ... BİRAZ ARAŞTIRALIM ÖYLEEE ...

BİRAZ ARAŞTIRSAK HERŞEY ORTADA SAYIN kaan4743  :UYHUCU:

" EY KALPLERİ ÇEVİREN ALLAH'IM! KALBİMİ DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL! (sav)"
Temmuz 28, 2008, 12:27:27
kaan4743

Yeni Üye

*

« Yanıtla #41 : Temmuz 28, 2008, 12:27:27 »

burda konuşan kimse inançsız değildir emim ki. Elhamdülillah Müslümanız hepimiz ama bilip bilmeden insanları suçlamayalım derim ben. söylediklerimin de arkasındayım kesinlikle ülke politikaları ayrı şeylerdir. firmaları bunlarla bir tutmaya kalkarsanız hiçbişey tüketmememiz hiçbişey almamamız gerekir. günahtır bilip bilmeden insanların günahını almayalım.
Temmuz 29, 2008, 01:51:54
lubeyne

lubeyne

Isınmış Üye

**

Üye No : 32392

Konu  : 2

ozledim ya ResulALLAH
« Yanıtla #42 : Temmuz 29, 2008, 01:51:54 »

selamun aleykum kardes bu dosyayi nasil gonderebilirim??allah in selamet uzerinize olsun

lubeyne
Ağustos 01, 2008, 22:22:51
lubeyne

lubeyne

Isınmış Üye

**

Üye No : 32392

Konu  : 2

ozledim ya ResulALLAH
« Yanıtla #43 : Ağustos 01, 2008, 22:22:51 »

secarettin kardes ne kadar sinirlenmissin boyle ya birak iftira desin onun gozu kor sen bos ver onu sinirlenme sanki o sinirleniyomu?? bak iste bi hikaye anlatacam 'temel'e sormuslar temel karsina ayi cikarsa ne yaparsin demisler o da agaca cikarim demis agac yoksa naparsin tas atarim demis tasda yoksa ne yaparsin kacarim demis kacacak yer yoksa demis?? yav bilader sen benden yana misin ayidan yana mi??demis temel bizimki de o hesap o ayidan yana ondan oyle diyor cunki ayilar dunyayi isgal etmis caresi yok zavallinin...

lubeyne
Ağustos 03, 2008, 14:35:00
korkusuzkral_58

Yeni Üye

*

Üye No : 37516

« Yanıtla #44 : Ağustos 03, 2008, 14:35:00 »

kardeşlerim sizi uyandırmak için okuduğum bir şeyi söylemek istiyorum.bir gün bir ansiklopedide okudum.bir yahudi kozmetik ürünü satan kadına sormuşlar gazeteciler demişki.kadın 40 yıl kozmetik ürünü satmış.yaşı 90

demişler hanfendi siz demişler 4o yıl boyunca siz bu ürünlerden hiç kullandınız mı acaba .kadının verdiği cevap ise demişki ben 40 yıl boyunca kozmetik ürünü sattım ama bir gün bir sefer dahi kullanmış değilim benim tek amacım vardı israil devletinin kurulması.şimdi diyorumki hem bu kadın amacına ulaşmış oldu hemde herkesi enayi yerine koydu.kimbilir bu ürettiği üründe ne vardı acabada bu kadın kullanmadı.şimdi senelerdir dinler arası diyip bizi senelerdir ayakta uyutuyorlar hemde her zaman islama saldırıyorlar.senelerdir televizyonlarda bile yahudilikle değil hırıstıyanlıkla değil islamla uğraşıyorlar.umarım beni anlamıştırsınız.
Anahtarlar:
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: