MaşaAllah çok şakacısınız kardeşim...
İftira olabilirmiş, aklın başındamı

aşkına senin?
Kim kime iftira atıyormuş?
Sen hangi gezegende ve zaman da yaşıyorsun?
Hiç merak etme, senin gibi kardeşlerimiz olduğu müddetçe, adamlar gözümüzün içine baka baka donumuzu bile alırlar ve "Yok canım iftiradır" diye sende onları savunursun...
Adamlar müslüman topraklarını işgal etmişler, hergün müslüman bacıların ırzlarına geçiyorlar,yakıyorlar,yıkıyorlar,öldürüyorlar ve bunları bizden kazandıkları paralarla yapıyorlar, sende "

aklı başında her müslümanı iftiradan saklasın" diye inciler saçıyorsun...

sana akıl-fikir versin...
Hem kardeşim inşaAllah diğer resimlerede kurmaca demezsin...
Hani fotomontaj falandır belki...
Kimbilir belkide "Filistin" denilen bir millet ve toprakta yoktur, ne dersin?
Bu şekilde bizlerde rahatlığa kavuşuruz, senelerdir içimizi kemiren "Filistinli kardeşlerimize yardım edememe" duygusunuda silmiş oluruz...
Valla beni büyük bir sıkıntıdan kurtarmış olursun, haydi biraz daha düşün belki daha ikna edici şeylerde bulursun...

Firmanın nasıl bir açıklama yapmasını beklerdiniz kardeşim? Madem yalandır, o zaman çıksın söylesin.
Açıklama yapmıyorsa iki sebebi vardır:
1- Susmakla bu işin doğru olduğunu kanıtlıyor.
2- Bu fotoğrafları yayınlayan biz müslümanları takmıyor. Çünkü Coca-cola zıkkımı en çok İslam ülkelerinde satılıyor. Biz enayi isek adamlar bizi ne diye taksın ki?
Şimdi sana birşey soracam?
Nasreddin hoca'nın deyimiyle, Hoca'ya mı inanacan, yoksa eşşeğe mi?
Müslümana mı inanacan, yoksa kafire mi?
Aklin basindami kardesim senin ya...
kaan4743?

?ÖNCELİKLE SERACETTİN ABİMİN CEVAPLARI İÇİN TEBRİK EDİYORUM BENİM FİKİRLERİMİ AYNEN YAZMIŞ AMAAAAAAAAAAA BİRAZ SABIRLA BEN SENİN GİBİ MÜSLÜMANA DAHA BİR ÇOK LAF SAYARIM DAAAAAAAA NEYSEEEEE ŞİMDİLİK SUSAYIM KAANMISIN NESİN BİLMİYORUM AMA BUNLARI BİREBİR KARŞIMA(YÜZ YÜZEYKEN DEMEK İSTİYORUM ANLAMNDA BİRAZ SORUN VARDA ACIKLAMA YAPAYIM DEDİM) GEÇİPDE SÖYLEMDİĞİNE BEN ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM YOKSA SEN BENİM BAŞIMI DERDE SOKARSIN

SANA AKIL FİKİR VERSİN YADA SÖYLE DİYELİM BİR GÜN FLİSTİNE GİT BAKALIM ORADA YAŞAYABİLECEKMİSİN