Belki haklısın ama arkadaşım öle hakaretler görüyoruz ki hiç hakkımız yokken?Bizde insanız ve bizim de duygularımız,onurumuz var.Bize hakaret ederken noluyordu?Şimdiye kadar edepsizlik etmiyelim diye sustuk ama artık bizimde sabrımızın sınırı var....İnsanız nede olsa.....Haaa ben burda açık arkadaşlara hakaret etmiyorum,sadece şiiri yazana....
Burada sana hak vermeyeceğim cünkü bizler sabretmek zorundayız ne kadar hakarete uğrasakta o kadar sessiz olmamızda lazım.
Ama iş kendimizi savunmaya gelince elbetki orada konuşacağız.
Bu saçı uzun aklı kısa kadın galiba şeytanın dostu.
Yoksa böyle bir şiir kaleme almazdı
Tıpkı ebu cahil gibiler
Zatan haytımızda acı çekmeden yaşamayız
Bundan seneler önce yaşadığım bir olayı sizinle paylaşayım bari
Evden çıkmıştım bir kaç metre yürüdükten sonra bir çarşaflı bayan önümde gidiyordu köşeyi dönmesiyle bir çığlık sesi duydum
merak ettim o tarafa gittim gördüklerimle cin çarpmışa döndüm
Az önce önümden giden çarşaflı genç kız yerlerde yatıyordu kalkmaya çalışıyor ama yanındaki yaşlı koca karı ne bu halin neden örtünüyorsun diye bağırıyordu. etrafında bir sürü bayan kahkahalarla izliyorlardı
O an kan beynime sıçradı kendimi tutamadım yerimden fırladığım gibi yerde yatan kenç kıza siper oldum.
Ve etrafında toplammış olan kadınlara bağırarak

,tan korkun dedim.
Kızı döven yaşlı kadın söyledikleri beni şaşkına çevirdi.
Haşa neyden korkacakmışım diyip duruyordu birde bana bu kız senin sevgilinmi koruyorsun diyordu.
Ben sevgilim değil ama din kardeşim dedim kadın dahada köpürdü ağzına geleni söylemeye başladı ben hep sabır çektim bu arada yerde yatan genç bayanada kalkması için yardım ediyordum.
Aniden birisi itiledi benide kızla birlikte tekrar yerlere serildik.
Artık bende sabır kalmıyordu yaşlı kadının yanına gidip neden yaptığını sordum.
Bana siz insan değilsiniz buralarda işiniz yok defolun gidin bu ülkeden arabistanda iranda yaşayın dedi.
O an beni bir gülme krizi tuttu kadınlar şaşırıp kaldı bende dedim ki
Bu ülke bizimmi değil sizinmi acaba
Bizler osmanlının torunlarıyız sizin gibi yabancıları örnek alıp öz kültüründen ve dininden taviz vere vere esir olmuyoruz
Kadınlar şaşırdı ne esiri biz kimin esiriyizki diye sordular bende dedimki siz kendi nefsinizin ve şeytanın esiri olmuşsunuz hazır yol yakınken gelin tövbe edin

c.c tövbenizi kabul eder o zaman rahat edersiniz
Yaşlı kadın hariç hepsi tövbe edeceklerine dair söz verdiler ama bir kaçı hariç sözünde duran olmadı bu arada genç kız yanıma gelmişti yaşlı kadın sanki şeytan görmüş gibi tekrar kıza saldırmaya başladı o an kendimi tutamadım elimin tersitle kadına kuvetli bir tokat attım kadın boylu boyunca yere serildi bayılmıştı o an çok korktum hüngür hüngür ağlıyordum hiç bir yere gitmedim bu arada polis çağırmışlardı gelen polis beni sorguya çekmeye başladı

,tan iyi bir polise ras geldik.
Bana dediki bizde illallah dedik bu kadının yüzünden nerede olay varsa hep içinden çıkıyor diye
bizede hak veren komser yaşlı kadını bir güzel azarladı ve bizi bıraktı.
Aradan üç hafta geçmiştiki yaşlı kadının vefat ettiğini duydum o an çok üzülmüştüm çünkü vurduğum tokat için helalik dileyememiştim