İslam Forumu - İslami Forum
Kullanıcı Adı Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6   Aşağı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  
Gönderen Konu: BU ŞİİRİ PROTESTO EDİYORUM !!!!!!!  (Okunma Sayısı 7875 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
03 Şubat 2008, 12:07:20
asva

Alışıyorum

*

Üye No : 2505

Konu  : 18

Aldığı Teşekkür 2
Ne anlar (ebu cehil ) ahvalimizden
« Yanıtla #15 : 03 Şubat 2008, 12:07:20 »

Uyan güzel kardeşim, bunlar ebu cehil, bunların kalpleri mühürlü, bunlar senin "hanımefendiliğinden" asla anlamazlar...

BACIMIN ORTUSU BATMAKTA REZILIN  GOZUNE
ACIRIM TUKRUGE BILLAHI TUKURSEM YUZUNE
(Dirilis mustulari adli albumden)

Sen anilan guzel bir soz ol! Zira insan hakkinda soylenilen sozden ibarettir.
03 Şubat 2008, 12:31:16
elif_

Yeniden dirilmenin emniyetiyle ölümlü oluşumu çok sevdim

Minare Team

*

Üye No : 279

Konu  : 255

Aldığı Teşekkür 60
« Yanıtla #16 : 03 Şubat 2008, 12:31:16 »

Allah razı olsun seracettin kardeş    

! ياغايب
03 Şubat 2008, 14:27:11
beyazgelincik

Yeniyim

*

Üye No : 4815

Konu  : 4

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #17 : 03 Şubat 2008, 14:27:11 »

Mevlanın emrettiği bir emir hakkında zıt bir şey söyleyen insanın fikrine nasıl saygı duyulur!bu herhangi bir konu veya herhangi bir insanın söylediği bir şey değil ki
unutmayalımki namaz kılmayan kimse kafir olmaz ama namaz kılmanın farz olduğuna inanmayan kimse kafir olur. başörtüsü Kuranın ermiridir.ve ikiside müsavidir.

bilmem anlatabildim mi?

şehadet parmağıdır,göğe doğru minare
her nakışta o mana;öleceğiz ne çare?
03 Şubat 2008, 14:33:22
ERMAN

Isınıyorum

*

Üye No : 235

Konu  : 123

Aldığı Teşekkür 9
« Yanıtla #18 : 03 Şubat 2008, 14:33:22 »

BU ŞİİRİ YAZAN NE ANLARMIŞKİ.....
 BAŞÖRTÜDEN ALLAH IN EMRİNDEN...
ONLAR YALAN DÜNYAYA DALMIŞ
UNUTMUŞLAR ALLAH IM EMRİNİ
ZANNEDERLER TEK DÜNYA BURASI
AHH BİR BİLSELERKİ AHİRETDE VAR
ZALİMLER İÇİN CEHENNEMİN  ATEŞİ
YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM ATEŞİ  KAHROLSUNLAR BAŞÖRTÜME ELİNİ DİLİNİ UZATANLAR UZANAN ELLER KIRILSIN

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
06 Şubat 2008, 02:02:33
Gülüşü Yaralı

Ziyaretçi

« Yanıtla #19 : 06 Şubat 2008, 02:02:33 »

bir söz vardır "haksızlığa boyun eğme aman diyen dile değme."

işte bunun gibi kardeşim müslümanlık yada hz ömer ler hz ebubekirler hz hamza lar gibi olmak "dinen" haksızlığa gül sunarak değil...

gerektiğinde gül sunarsın gerektiğinde kınından kılıcı çıkarır hicum edersin...

biz onlar gibi durduk yerde kılıç çıkartıp hicum etmiyoruz....

silahını ilk çıkaran karşıtaraf oluyor .. arada fark var...

kılıç kınından çıkmadıkça çıkarmayız....

ayrıca hemmadem herkesin fikrine saygı duymak gerekiyorsa bu cümlenin bu felsefenin hesabını ilk biz sorarız...

"HERKESİN FİKRİNE SAYGI DUYULMALI"    HANİİİİİ NERDEEEE !!!!!!!   

ayrıca hemmadem herkesin fikrine saygı duymak gerekiyorsa bu cümlenin bu felsefenin hesabını ilk biz sorarız...

"HERKESİN FİKRİNE SAYGI DUYULMALI"    HANİİİİİ NERDEEEE !!!!!!!   

Ben bu şiiri kınamıyorum.Sizinde kınamanız doğru değil.Herkes düşüncelerini açıklayabilmeli.Bizim yapacağımız bu şekilde düşünenleri ikna edip doğru yola yönlendirme olmalıdır.
 Amine kardeşim emek verilmiş bir şiir için bööööö yazman bence doğru davranış değil..Emeğe saygıyı bilmek gerekir değil mi kardeşim.
Bize taş atana biz ekmek atmalıyız.Biz onları güzel davranışlarımızla,hanımefendiliğimizle doğru olana ikna etmeliyiz.

Allah aşkına bunu söyleyen bir müslüman kardeşim mi?
Onlar benim Rabbimin emri olan başörtüsüne ve bunu uygulayan bacılarıma dil uzatacaklar bende onların düşüncesine saygılı olacam...
Kocası mason olan bir kadın milletvekili çıkacak "Eski zamanlarda başörtüsünü fahişeler takardı" diyecek ve ben bunlara saygılı olacam...
Devlet lojmanlarının kapısına "Hayvanlar ve başörtülüler giremez" diye yazı asıp başörtülüleri hayvanlarla eşit tutacaklar ve ben bunlara saygılı olacam...
Başörtülü bir öğrenciyi kürsüde görüp azgın boğalar gibi "indirin şunu aşağı" diyecek kadar hazımsız olacaklar ve ben bunlara saygılı olacam...
Uyan güzel kardeşim, bunlar ebu cehil, bunların kalpleri mühürlü, bunlar senin "hanımefendiliğinden" asla anlamazlar...
Ben saygılı olsam bile, Efendimiz   olsaydı asla saygı duymazdı. Medine'de bir yahudininin sahabe hanımlarından birisinin örtüsüne el uzatması sonucu, savaştan yeni dönen ordusuyla yahudilerin üstüne yürüdüğü gibi, bu arsızların da üstüne giderdi. Hayatı boyunca savaş meydanlarında bile terk etmediği namazını o gün kazaya bıraktığı da hepinizin malumudur.
Ben saygı duymuyorum arkadaş, kim ne derse desin...
Başörtüsüne hakaret eden veya küçümseyenleri Allah'a cc havale ediyorum...
Melih gökçek'in bir sözüyle yazıma son vermek istiyorum...
"BEN BÖYLE SANATIN İÇİNE TÜKÜREYİM"
Alıntı olduğu için kusuruma bakmayın...

06 Şubat 2008, 09:42:50
Amin€

Ey aşk seni seçtim! Ben’i geçtim…Vazgeçtim…

Minare Team

*

Üye No : 5293

Konu  : 493

Aldığı Teşekkür 39
Bengisu
« Yanıtla #20 : 06 Şubat 2008, 09:42:50 »

Ben bu şiiri kınamıyorum.Sizinde kınamanız doğru değil.Herkes düşüncelerini açıklayabilmeli.Bizim yapacağımız bu şekilde düşünenleri ikna edip doğru yola yönlendirme olmalıdır.
 Amine kardeşim emek verilmiş bir şiir için bööööö yazman bence doğru davranış değil..Emeğe saygıyı bilmek gerekir değil mi kardeşim.
Bize taş atana biz ekmek atmalıyız.Biz onları güzel davranışlarımızla,hanımefendiliğimizle doğru olana ikna etmeliyiz.

Onlar benim Rabbimin emri olan başörtüsüne ve bunu uygulayan bacılarıma dil uzatacaklar bende onların düşüncesine saygılı olacam...
Kocası mason olan bir kadın milletvekili çıkacak "Eski zamanlarda başörtüsünü fahişeler takardı" diyecek ve ben bunlara saygılı olacam...
Devlet lojmanlarının kapısına "Hayvanlar ve başörtülüler giremez" diye yazı asıp başörtülüleri hayvanlarla eşit tutacaklar ve ben bunlara saygılı olacam...
Başörtülü bir öğrenciyi kürsüde görüp azgın boğalar gibi "indirin şunu aşağı" diyecek kadar hazımsız olacaklar ve ben bunlara saygılı olacam...
Ben saygılı olsam bile, Efendimiz  olsaydı asla saygı duymazdı. Medine'de bir yahudininin sahabe hanımlarından birisinin örtüsüne el uzatması sonucu, savaştan yeni dönen ordusuyla yahudilerin üstüne yürüdüğü gibi, bu arsızların da üstüne giderdi. Hayatı boyunca savaş meydanlarında bile terk etmediği namazını o gün kazaya bıraktığı da hepinizin malumudur.
SELAM VE DUA İLE...

Kaç kişi acaba bizim hanımefendiliğimizle ikna oldu?Afedersiniz daha da nefretleri arttı...herkes kendini biliyor,ee azbuçuk bizde biliyoruz kimin ne olduğunu!Seracettin abi  iyi demiş...BAKARA SURESİ 18 AYETTE YÜCE ALLAH ŞÖYLE BUYURUYOR;"ONLAR KÖRLERDİR,SAĞIRLARDIR,DİLSİZLERDİR..ARTIK BUNLAR NURA DÖNMEZLER...SELAM VE DUA İLE...

26 Şubat 2008, 14:12:43
bektas

EDEP YA HU!

Alışıyorum

*

Üye No : 12994

Konu  : 9

Aldığı Teşekkür 1
« Yanıtla #21 : 26 Şubat 2008, 14:12:43 »

Alıntı
Ben saygılı olsam bile, Efendimiz  olsaydı asla saygı duymazdı. Medine'de bir yahudininin sahabe hanımlarından birisinin örtüsüne el uzatması sonucu, savaştan yeni dönen ordusuyla yahudilerin üstüne yürüdüğü gibi, bu arsızların da üstüne giderdi. Hayatı boyunca savaş meydanlarında bile terk etmediği namazını o gün kazaya bıraktığı da hepinizin malumudur.
SELAM VE DUA İLE...

sonuna kadar destek veririm Allah razı olsun

\o/ ßaşörtüsüne özgürlük \o/
1.)Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))
2.)Gecenin ne kadar uzun olduğunu ancak hastalar bilir. (Sadi)
3.)Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. (Mevlana)
4.)İnsanı maskara eden, dilidir. (Sadi)
5.)Zalimler için yaşasın cehennem. (Bediüzzaman Said Nursi)
26 Şubat 2008, 18:25:28
ask_ne_demek

Yeniyim

*

Üye No : 13264

Konu  : 0

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #22 : 26 Şubat 2008, 18:25:28 »

haydaaa şimdi benim başörtümmü bölüyormuş bu ülkeyi, bu gozler daha neler okuyup, bu kulaklar daha neler duyacak acaba. aklınca bizi uyarmaya çalışan insan! birazda kendını, Ahiretini dusunse...

BAŞIMDAKİ ÖRTÜYÜ ÇEKİP SAÇIMI ÖZGÜR BIRAKMAKSA ÖZGÜRLÜK;BIRAKIN ZİNDANLARDA MAHKUM OLAYIM AMA BANA ÖRTÜMÜ GERİ VERİN!...
28 Şubat 2008, 22:26:07
reyhan058

Yeniyim

*

Üye No : 13296

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #23 : 28 Şubat 2008, 22:26:07 »

s.a
sinir ötesi bir siir basini örten bizleriz türbanimizin dertleri de onlari gerdi
02 Mart 2008, 07:48:04
Mustazaf-Er

Molla Kerbela

Alışıyorum

*

Üye No : 2676

Konu  : 39

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #24 : 02 Mart 2008, 07:48:04 »

BÖÖÖÖÖÖ.....ONADA ŞİİR Mİ DENİR YAW??AFEDERSİNİZ HERKİMSE TANIMAM ETMEM AMA BÖĞÜRMÜŞ RESMEN!!AKLINA BAŞINA TOPLAMASI ARZUMUZDUR....

kardeşim katılıyorum baya sallamış yani Cheesy Rabbim Temiz Ahlak Nasip Etsin İnşaallah...

Bı Ey İman Edenler İman
02 Mart 2008, 08:04:59
Mustazaf-Er

Molla Kerbela

Alışıyorum

*

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #25 : 02 Mart 2008, 08:04:59 »

kardeşim gel bana gösterde Dini tam olarak anlatabileceğim bir yer göster.ve bu şiiri yazanı ve aynı zihniyette olanları topla.ve islami tam olarak anlatılsın. böyle bir ortam varmı yada böyle bir mekan oluşturmak mümkünmü.direk laiklik karşıtı diye içeri atarlar.bunun çok örneklerini gördük.camide kuran dersi veriyorlar diye yüzlerce binlerce mustazaf (mazlum) kardeşimiz ceza evine atıldı.ve günlerce işkence gördü.ve yine yılmadık yılmayız.benim onlamadığım biz eleştirince suçlu oluyoruz onlar eleştirine düşünce özgürlüğü oluyor...Rabbim Bizleri bu zalimlerden muhafaza etsin.Allah razı olsun...

Bı Ey İman Edenler İman
02 Mart 2008, 09:44:55
firdevs

Kopamıyorum

*

Üye No : 292

Konu  : 36

Aldığı Teşekkür 16
« Yanıtla #26 : 02 Mart 2008, 09:44:55 »

kardeşim gel bana gösterde Dini tam olarak anlatabileceğim bir yer göster.ve bu şiiri yazanı ve aynı zihniyette olanları topla.ve islami tam olarak anlatılsın. böyle bir ortam varmı yada böyle bir mekan oluşturmak mümkünmü.direk laiklik karşıtı diye içeri atarlar.bunun çok örneklerini gördük.camide kuran dersi veriyorlar diye yüzlerce binlerce mustazaf (mazlum) kardeşimiz ceza evine atıldı.ve günlerce işkence gördü.ve yine yılmadık yılmayız.benim onlamadığım biz eleştirince suçlu oluyoruz onlar eleştirine düşünce özgürlüğü oluyor...Rabbim Bizleri bu zalimlerden muhafaza etsin.Allah razı olsun...

AYNEN KATILIYORUM MUSTAZAF_ER KARDEŞİM DÜŞÜNCELERİNE SÖZDE DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ ŞİİR OKUMADAN BAŞÖRTÜSÜNÜ SAVUNANDAN TUTUNDA DÜŞÜNMEKDEN HAPİS YATAN HER HALDE BİZİM ÜLKEMİZDE CEZA YİYORUZ LAİKLİYİ ZEDELİYORMUŞUZ AÇIKCASI BEN MÜSLÜMANIM VE LAİKLİK DENEN LANETİ ASLA KABUL ETMİYORUM MÜSLÜMANLARLA UĞRAŞANIN RABBİM KAHRETSİN DİLLERİ KOPSUN İNŞAALLAH SAYGILARIMLA

MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
02 Mart 2008, 15:53:17
msnci06

Yeniyim

*

Üye No : 9107

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #27 : 02 Mart 2008, 15:53:17 »

Onlara zamanında en güzel cevabı M.Akif Ersoy vermiş :
''Medeniyet dediğin göstermekse bedeni.
İnan hayvanlar senden daha medeni...''

Yıkıldın yıkıldın Devrim dediler
Soysuzlaştırıldın Evrim dediler.
Hakka batıl,İyiye kötü dediler
Uyan Türk evladı uyan bir hele
Uyan da kendine dönmeyi dene.
02 Mart 2008, 16:33:01
MUHAMMEDİN GÜLÜ

MUHAMMEDİN GÜLÜ

Yeniyim

*

Üye No : 8142

Konu  : 2

Aldığı Teşekkür 1
DERTLİ GÖNÜLLERİ DERTLERİNDEN KURTAR ALLAH IM
« Yanıtla #28 : 02 Mart 2008, 16:33:01 »

AYNEN KATILIYORUM MUSTAZAF_ER KARDEŞİM DÜŞÜNCELERİNE SÖZDE DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ ŞİİR OKUMADAN BAŞÖRTÜSÜNÜ SAVUNANDAN TUTUNDA DÜŞÜNMEKDEN HAPİS YATAN HER HALDE BİZİM ÜLKEMİZDE CEZA YİYORUZ LAİKLİYİ ZEDELİYORMUŞUZ AÇIKCASI BEN MÜSLÜMANIM VE LAİKLİK DENEN LANETİ ASLA KABUL ETMİYORUM MÜSLÜMANLARLA UĞRAŞANIN RABBİM KAHRETSİN DİLLERİ KOPSUN İNŞAALLAH SAYGILARIMLA

rabbim dara düşünce sabır
sabrı bulunca şükür
şükre erince rahmet
rahmete dalınca sevgisini
ihsan eylesin gönlünden geçenleri
 rabbim avuçlarına versin
02 Mart 2008, 16:38:14
Mustazaf-Er

Molla Kerbela

Alışıyorum

*

Aldığı Teşekkür 0
« Yanıtla #29 : 02 Mart 2008, 16:38:14 »

Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu eylesin inşaallah.Rabbim Saadet devri uyanışını versin inşaallah.Allah razı olsun...

Bı Ey İman Edenler İman
Anahtarlar:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6   Yukarı git
  Favorilere Ekle  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: