| 03 Şubat 2008, 12:07:20 |
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 03 Şubat 2008, 12:07:20 » |
|
Uyan güzel kardeşim, bunlar ebu cehil, bunların kalpleri mühürlü, bunlar senin "hanımefendiliğinden" asla anlamazlar...
BACIMIN ORTUSU BATMAKTA REZILIN GOZUNE ACIRIM TUKRUGE BILLAHI TUKURSEM YUZUNE (Dirilis mustulari adli albumden)
|
|
|
|
|
|
Sen anilan guzel bir soz ol! Zira insan hakkinda soylenilen sozden ibarettir.
|
|
|
|
|
| 03 Şubat 2008, 14:27:11 |
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 03 Şubat 2008, 14:27:11 » |
|
Mevlanın emrettiği bir emir hakkında zıt bir şey söyleyen insanın fikrine nasıl saygı duyulur!bu herhangi bir konu veya herhangi bir insanın söylediği bir şey değil ki unutmayalımki namaz kılmayan kimse kafir olmaz ama namaz kılmanın farz olduğuna inanmayan kimse kafir olur. başörtüsü Kuranın ermiridir.ve ikiside müsavidir.
bilmem anlatabildim mi?
|
|
|
|
|
|
şehadet parmağıdır,göğe doğru minare her nakışta o mana;öleceğiz ne çare?
|
|
|
| 03 Şubat 2008, 14:33:22 |
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 03 Şubat 2008, 14:33:22 » |
|
BU ŞİİRİ YAZAN NE ANLARMIŞKİ..... BAŞÖRTÜDEN  IN EMRİNDEN... ONLAR YALAN DÜNYAYA DALMIŞ UNUTMUŞLAR  IM EMRİNİ ZANNEDERLER TEK DÜNYA BURASI AHH BİR BİLSELERKİ AHİRETDE VAR ZALİMLER İÇİN CEHENNEMİN ATEŞİ YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM ATEŞİ KAHROLSUNLAR BAŞÖRTÜME ELİNİ DİLİNİ UZATANLAR UZANAN ELLER KIRILSIN
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 06 Şubat 2008, 02:02:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 06 Şubat 2008, 02:02:33 » |
|
bir söz vardır "haksızlığa boyun eğme aman diyen dile değme."
işte bunun gibi kardeşim müslümanlık yada hz ömer ler hz ebubekirler hz hamza lar gibi olmak "dinen" haksızlığa gül sunarak değil...
gerektiğinde gül sunarsın gerektiğinde kınından kılıcı çıkarır hicum edersin...
biz onlar gibi durduk yerde kılıç çıkartıp hicum etmiyoruz....
silahını ilk çıkaran karşıtaraf oluyor .. arada fark var...
kılıç kınından çıkmadıkça çıkarmayız....
ayrıca hemmadem herkesin fikrine saygı duymak gerekiyorsa bu cümlenin bu felsefenin hesabını ilk biz sorarız...
"HERKESİN FİKRİNE SAYGI DUYULMALI" HANİİİİİ NERDEEEE !!!!!!!  ayrıca hemmadem herkesin fikrine saygı duymak gerekiyorsa bu cümlenin bu felsefenin hesabını ilk biz sorarız...
"HERKESİN FİKRİNE SAYGI DUYULMALI" HANİİİİİ NERDEEEE !!!!!!!  Ben bu şiiri kınamıyorum.Sizinde kınamanız doğru değil.Herkes düşüncelerini açıklayabilmeli.Bizim yapacağımız bu şekilde düşünenleri ikna edip doğru yola yönlendirme olmalıdır. Amine kardeşim emek verilmiş bir şiir için bööööö yazman bence doğru davranış değil..Emeğe saygıyı bilmek gerekir değil mi kardeşim.
Bize taş atana biz ekmek atmalıyız.Biz onları güzel davranışlarımızla,hanımefendiliğimizle doğru olana ikna etmeliyiz.
 aşkına bunu söyleyen bir müslüman kardeşim mi? Onlar benim Rabbimin emri olan başörtüsüne ve bunu uygulayan bacılarıma dil uzatacaklar bende onların düşüncesine saygılı olacam... Kocası mason olan bir kadın milletvekili çıkacak "Eski zamanlarda başörtüsünü fahişeler takardı" diyecek ve ben bunlara saygılı olacam... Devlet lojmanlarının kapısına "Hayvanlar ve başörtülüler giremez" diye yazı asıp başörtülüleri hayvanlarla eşit tutacaklar ve ben bunlara saygılı olacam... Başörtülü bir öğrenciyi kürsüde görüp azgın boğalar gibi "indirin şunu aşağı" diyecek kadar hazımsız olacaklar ve ben bunlara saygılı olacam... Uyan güzel kardeşim, bunlar ebu cehil, bunların kalpleri mühürlü, bunlar senin "hanımefendiliğinden" asla anlamazlar... Ben saygılı olsam bile, Efendimiz  olsaydı asla saygı duymazdı. Medine'de bir yahudininin sahabe hanımlarından birisinin örtüsüne el uzatması sonucu, savaştan yeni dönen ordusuyla yahudilerin üstüne yürüdüğü gibi, bu arsızların da üstüne giderdi. Hayatı boyunca savaş meydanlarında bile terk etmediği namazını o gün kazaya bıraktığı da hepinizin malumudur. Ben saygı duymuyorum arkadaş, kim ne derse desin... Başörtüsüne hakaret eden veya küçümseyenleri  'a cc havale ediyorum... Melih gökçek'in bir sözüyle yazıma son vermek istiyorum... "BEN BÖYLE SANATIN İÇİNE TÜKÜREYİM" Alıntı olduğu için kusuruma bakmayın... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Şubat 2008, 09:42:50 |
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 06 Şubat 2008, 09:42:50 » |
|
Ben bu şiiri kınamıyorum.Sizinde kınamanız doğru değil.Herkes düşüncelerini açıklayabilmeli.Bizim yapacağımız bu şekilde düşünenleri ikna edip doğru yola yönlendirme olmalıdır. Amine kardeşim emek verilmiş bir şiir için bööööö yazman bence doğru davranış değil..Emeğe saygıyı bilmek gerekir değil mi kardeşim.
Bize taş atana biz ekmek atmalıyız.Biz onları güzel davranışlarımızla,hanımefendiliğimizle doğru olana ikna etmeliyiz.
 aşkına bunu söyleyen bir müslüman kardeşim mi? Onlar benim Rabbimin emri olan başörtüsüne ve bunu uygulayan bacılarıma dil uzatacaklar bende onların düşüncesine saygılı olacam... Kocası mason olan bir kadın milletvekili çıkacak "Eski zamanlarda başörtüsünü fahişeler takardı" diyecek ve ben bunlara saygılı olacam... Devlet lojmanlarının kapısına "Hayvanlar ve başörtülüler giremez" diye yazı asıp başörtülüleri hayvanlarla eşit tutacaklar ve ben bunlara saygılı olacam... Başörtülü bir öğrenciyi kürsüde görüp azgın boğalar gibi "indirin şunu aşağı" diyecek kadar hazımsız olacaklar ve ben bunlara saygılı olacam... Uyan güzel kardeşim, bunlar ebu cehil, bunların kalpleri mühürlü, bunlar senin "hanımefendiliğinden" asla anlamazlar... Ben saygılı olsam bile, Efendimiz  olsaydı asla saygı duymazdı. Medine'de bir yahudininin sahabe hanımlarından birisinin örtüsüne el uzatması sonucu, savaştan yeni dönen ordusuyla yahudilerin üstüne yürüdüğü gibi, bu arsızların da üstüne giderdi. Hayatı boyunca savaş meydanlarında bile terk etmediği namazını o gün kazaya bıraktığı da hepinizin malumudur. Ben saygı duymuyorum arkadaş, kim ne derse desin... Başörtüsüne hakaret eden veya küçümseyenleri  'a cc havale ediyorum... Melih gökçek'in bir sözüyle yazıma son vermek istiyorum... "BEN BÖYLE SANATIN İÇİNE TÜKÜREYİM" Alıntı olduğu için kusuruma bakmayın... SELAM VE DUA İLE... Kaç kişi acaba bizim hanımefendiliğimizle ikna oldu?Afedersiniz daha da nefretleri arttı...herkes kendini biliyor,ee azbuçuk bizde biliyoruz kimin ne olduğunu!Seracettin abi iyi demiş...BAKARA SURESİ 18 AYETTE YÜCE  ŞÖYLE BUYURUYOR;" ONLAR KÖRLERDİR,SAĞIRLARDIR,DİLSİZLERDİR..ARTIK BUNLAR NURA DÖNMEZLER...SELAM VE DUA İLE... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Şubat 2008, 14:12:43 |
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 26 Şubat 2008, 14:12:43 » |
|
 aşkına bunu söyleyen bir müslüman kardeşim mi? Onlar benim Rabbimin emri olan başörtüsüne ve bunu uygulayan bacılarıma dil uzatacaklar bende onların düşüncesine saygılı olacam... Kocası mason olan bir kadın milletvekili çıkacak "Eski zamanlarda başörtüsünü fahişeler takardı" diyecek ve ben bunlara saygılı olacam... Devlet lojmanlarının kapısına "Hayvanlar ve başörtülüler giremez" diye yazı asıp başörtülüleri hayvanlarla eşit tutacaklar ve ben bunlara saygılı olacam... Başörtülü bir öğrenciyi kürsüde görüp azgın boğalar gibi "indirin şunu aşağı" diyecek kadar hazımsız olacaklar ve ben bunlara saygılı olacam... Uyan güzel kardeşim, bunlar ebu cehil, bunların kalpleri mühürlü, bunlar senin "hanımefendiliğinden" asla anlamazlar... Ben saygılı olsam bile, Efendimiz  olsaydı asla saygı duymazdı. Medine'de bir yahudininin sahabe hanımlarından birisinin örtüsüne el uzatması sonucu, savaştan yeni dönen ordusuyla yahudilerin üstüne yürüdüğü gibi, bu arsızların da üstüne giderdi. Hayatı boyunca savaş meydanlarında bile terk etmediği namazını o gün kazaya bıraktığı da hepinizin malumudur. Ben saygı duymuyorum arkadaş, kim ne derse desin... Başörtüsüne hakaret eden veya küçümseyenleri  'a cc havale ediyorum... Melih gökçek'in bir sözüyle yazıma son vermek istiyorum... "BEN BÖYLE SANATIN İÇİNE TÜKÜREYİM" Alıntı olduğu için kusuruma bakmayın... SELAM VE DUA İLE... sonuna kadar destek veririm  razı olsun
|
|
|
|
|
|
\o/ ßaşörtüsüne özgürlük \o/ 1.)Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)) 2.)Gecenin ne kadar uzun olduğunu ancak hastalar bilir. (Sadi) 3.)Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. (Mevlana) 4.)İnsanı maskara eden, dilidir. (Sadi) 5.)Zalimler için yaşasın cehennem. (Bediüzzaman Said Nursi)
|
|
|
| 26 Şubat 2008, 18:25:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 26 Şubat 2008, 18:25:28 » |
|
haydaaa şimdi benim başörtümmü bölüyormuş bu ülkeyi, bu gozler daha neler okuyup, bu kulaklar daha neler duyacak acaba. aklınca bizi uyarmaya çalışan insan! birazda kendını, Ahiretini dusunse...
|
|
|
|
|
|
BAŞIMDAKİ ÖRTÜYÜ ÇEKİP SAÇIMI ÖZGÜR BIRAKMAKSA ÖZGÜRLÜK;BIRAKIN ZİNDANLARDA MAHKUM OLAYIM AMA BANA ÖRTÜMÜ GERİ VERİN!...
|
|
|
| 28 Şubat 2008, 22:26:07 |
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 28 Şubat 2008, 22:26:07 » |
|
s.a sinir ötesi bir siir basini örten bizleriz türbanimizin dertleri de onlari gerdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Mart 2008, 07:48:04 |
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 02 Mart 2008, 07:48:04 » |
|
BÖÖÖÖÖÖ.....ONADA ŞİİR Mİ DENİR YAW??AFEDERSİNİZ HERKİMSE TANIMAM ETMEM AMA BÖĞÜRMÜŞ RESMEN!!AKLINA BAŞINA TOPLAMASI ARZUMUZDUR....
kardeşim katılıyorum baya sallamış yani  Rabbim Temiz Ahlak Nasip Etsin İnşaallah...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bı Ey İman Edenler İman
|
|
|
| 02 Mart 2008, 08:04:59 |
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 02 Mart 2008, 08:04:59 » |
|
Ben bu şiiri kınamıyorum.Sizinde kınamanız doğru değil.Herkes düşüncelerini açıklayabilmeli.Bizim yapacağımız bu şekilde düşünenleri ikna edip doğru yola yönlendirme olmalıdır. Amine kardeşim emek verilmiş bir şiir için bööööö yazman bence doğru davranış değil..Emeğe saygıyı bilmek gerekir değil mi kardeşim.
kardeşim gel bana gösterde Dini tam olarak anlatabileceğim bir yer göster.ve bu şiiri yazanı ve aynı zihniyette olanları topla.ve islami tam olarak anlatılsın. böyle bir ortam varmı yada böyle bir mekan oluşturmak mümkünmü.direk laiklik karşıtı diye içeri atarlar.bunun çok örneklerini gördük.camide kuran dersi veriyorlar diye yüzlerce binlerce mustazaf (mazlum) kardeşimiz ceza evine atıldı.ve günlerce işkence gördü.ve yine yılmadık yılmayız.benim onlamadığım biz eleştirince suçlu oluyoruz onlar eleştirine düşünce özgürlüğü oluyor...Rabbim Bizleri bu zalimlerden muhafaza etsin. razı olsun...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bı Ey İman Edenler İman
|
|
|
| 02 Mart 2008, 09:44:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 02 Mart 2008, 09:44:55 » |
|
kardeşim gel bana gösterde Dini tam olarak anlatabileceğim bir yer göster.ve bu şiiri yazanı ve aynı zihniyette olanları topla.ve islami tam olarak anlatılsın. böyle bir ortam varmı yada böyle bir mekan oluşturmak mümkünmü.direk laiklik karşıtı diye içeri atarlar.bunun çok örneklerini gördük.camide kuran dersi veriyorlar diye yüzlerce binlerce mustazaf (mazlum) kardeşimiz ceza evine atıldı.ve günlerce işkence gördü.ve yine yılmadık yılmayız.benim onlamadığım biz eleştirince suçlu oluyoruz onlar eleştirine düşünce özgürlüğü oluyor...Rabbim Bizleri bu zalimlerden muhafaza etsin. razı olsun... AYNEN KATILIYORUM MUSTAZAF_ER KARDEŞİM DÜŞÜNCELERİNE SÖZDE DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ ŞİİR OKUMADAN BAŞÖRTÜSÜNÜ SAVUNANDAN TUTUNDA DÜŞÜNMEKDEN HAPİS YATAN HER HALDE BİZİM ÜLKEMİZDE CEZA YİYORUZ LAİKLİYİ ZEDELİYORMUŞUZ AÇIKCASI BEN MÜSLÜMANIM VE LAİKLİK DENEN LANETİ ASLA KABUL ETMİYORUM MÜSLÜMANLARLA UĞRAŞANIN RABBİM KAHRETSİN DİLLERİ KOPSUN İNŞAALLAH SAYGILARIMLA
|
|
|
|
|
|
MUTLULUK DİKENLER ARASINDA BÜYÜYEN GÜL'DÜR... SEVGİ VE ÖLÜM İNSANA HER ŞEYİ HATIRLATIR... SEVGİM RASULUME VE RABBİME DUYDUYUM AŞKTIR... ÖLÜM İSE SEVDALIYA KAVUŞMAKDIR...
|
|
|
| 02 Mart 2008, 15:53:17 |
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 02 Mart 2008, 15:53:17 » |
|
Onlara zamanında en güzel cevabı M.Akif Ersoy vermiş : ''Medeniyet dediğin göstermekse bedeni. İnan hayvanlar senden daha medeni...''
Yıkıldın yıkıldın Devrim dediler Soysuzlaştırıldın Evrim dediler. Hakka batıl,İyiye kötü dediler Uyan Türk evladı uyan bir hele Uyan da kendine dönmeyi dene.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 02 Mart 2008, 16:33:01 |
|
|
 |
« Yanıtla #28 : 02 Mart 2008, 16:33:01 » |
|
kardeşim gel bana gösterde Dini tam olarak anlatabileceğim bir yer göster.ve bu şiiri yazanı ve aynı zihniyette olanları topla.ve islami tam olarak anlatılsın. böyle bir ortam varmı yada böyle bir mekan oluşturmak mümkünmü.direk laiklik karşıtı diye içeri atarlar.bunun çok örneklerini gördük.camide kuran dersi veriyorlar diye yüzlerce binlerce mustazaf (mazlum) kardeşimiz ceza evine atıldı.ve günlerce işkence gördü.ve yine yılmadık yılmayız.benim onlamadığım biz eleştirince suçlu oluyoruz onlar eleştirine düşünce özgürlüğü oluyor...Rabbim Bizleri bu zalimlerden muhafaza etsin. razı olsun... AYNEN KATILIYORUM MUSTAZAF_ER KARDEŞİM DÜŞÜNCELERİNE SÖZDE DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ ŞİİR OKUMADAN BAŞÖRTÜSÜNÜ SAVUNANDAN TUTUNDA DÜŞÜNMEKDEN HAPİS YATAN HER HALDE BİZİM ÜLKEMİZDE CEZA YİYORUZ LAİKLİYİ ZEDELİYORMUŞUZ AÇIKCASI BEN MÜSLÜMANIM VE LAİKLİK DENEN LANETİ ASLA KABUL ETMİYORUM MÜSLÜMANLARLA UĞRAŞANIN RABBİM KAHRETSİN DİLLERİ KOPSUN İNŞAALLAH SAYGILARIMLA
|
|
|
|
|
|
rabbim dara düşünce sabır sabrı bulunca şükür şükre erince rahmet rahmete dalınca sevgisini ihsan eylesin gönlünden geçenleri rabbim avuçlarına versin
|
|
|
| 02 Mart 2008, 16:38:14 |
|
|
 |
« Yanıtla #29 : 02 Mart 2008, 16:38:14 » |
|
kardeşim gel bana gösterde Dini tam olarak anlatabileceğim bir yer göster.ve bu şiiri yazanı ve aynı zihniyette olanları topla.ve islami tam olarak anlatılsın. böyle bir ortam varmı yada böyle bir mekan oluşturmak mümkünmü.direk laiklik karşıtı diye içeri atarlar.bunun çok örneklerini gördük.camide kuran dersi veriyorlar diye yüzlerce binlerce mustazaf (mazlum) kardeşimiz ceza evine atıldı.ve günlerce işkence gördü.ve yine yılmadık yılmayız.benim onlamadığım biz eleştirince suçlu oluyoruz onlar eleştirine düşünce özgürlüğü oluyor...Rabbim Bizleri bu zalimlerden muhafaza etsin. razı olsun... AYNEN KATILIYORUM MUSTAZAF_ER KARDEŞİM DÜŞÜNCELERİNE SÖZDE DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ ŞİİR OKUMADAN BAŞÖRTÜSÜNÜ SAVUNANDAN TUTUNDA DÜŞÜNMEKDEN HAPİS YATAN HER HALDE BİZİM ÜLKEMİZDE CEZA YİYORUZ LAİKLİYİ ZEDELİYORMUŞUZ AÇIKCASI BEN MÜSLÜMANIM VE LAİKLİK DENEN LANETİ ASLA KABUL ETMİYORUM MÜSLÜMANLARLA UĞRAŞANIN RABBİM KAHRETSİN DİLLERİ KOPSUN İNŞAALLAH SAYGILARIMLA Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu eylesin inşaallah.Rabbim Saadet devri uyanışını versin inşaallah.  razı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|