BU ŞİİRİ YAZAN NE ANLARMIŞKİ.....
BAŞÖRTÜDEN

IN EMRİNDEN...
ONLAR YALAN DÜNYAYA DALMIŞ
UNUTMUŞLAR

IM EMRİNİ
ZANNEDERLER TEK DÜNYA BURASI
AHH BİR BİLSELERKİ AHİRETDE VAR
ZALİMLER İÇİN CEHENNEMİN ATEŞİ
YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM ATEŞİ KAHROLSUNLAR BAŞÖRTÜME ELİNİ DİLİNİ UZATANLAR UZANAN ELLER KIRILSIN
haydaaa şimdi benim başörtümmü bölüyormuş bu ülkeyi, bu gozler daha neler okuyup, bu kulaklar daha neler duyacak acaba. aklınca bizi uyarmaya çalışan insan! birazda kendını, Ahiretini dusunse...

aşkına bunu söyleyen bir müslüman kardeşim mi?
Onlar benim Rabbimin emri olan başörtüsüne ve bunu uygulayan bacılarıma dil uzatacaklar bende onların düşüncesine saygılı olacam...
Kocası mason olan bir kadın milletvekili çıkacak "Eski zamanlarda başörtüsünü fahişeler takardı" diyecek ve ben bunlara saygılı olacam...
Devlet lojmanlarının kapısına "Hayvanlar ve başörtülüler giremez" diye yazı asıp başörtülüleri hayvanlarla eşit tutacaklar ve ben bunlara saygılı olacam...
Başörtülü bir öğrenciyi kürsüde görüp azgın boğalar gibi "indirin şunu aşağı" diyecek kadar hazımsız olacaklar ve ben bunlara saygılı olacam...
Uyan güzel kardeşim, bunlar ebu cehil, bunların kalpleri mühürlü, bunlar senin "hanımefendiliğinden" asla anlamazlar...
Ben saygılı olsam bile, Efendimiz

olsaydı asla saygı duymazdı. Medine'de bir yahudininin sahabe hanımlarından birisinin örtüsüne el uzatması sonucu, savaştan yeni dönen ordusuyla yahudilerin üstüne yürüdüğü gibi, bu arsızların da üstüne giderdi. Hayatı boyunca savaş meydanlarında bile terk etmediği namazını o gün kazaya bıraktığı da hepinizin malumudur.
Ben saygı duymuyorum arkadaş, kim ne derse desin...
Başörtüsüne hakaret eden veya küçümseyenleri

'a cc havale ediyorum...
Melih gökçek'in bir sözüyle yazıma son vermek istiyorum...
"BEN BÖYLE SANATIN İÇİNE TÜKÜREYİM"
Alıntı olduğu için kusuruma bakmayın...
SELAM VE DUA İLE...

hidayet versin!!!Kendini bilmezin biri işte..Ülkeyi demek başörtülüler bölüyormuş haa...sadece gülüyoruım